Cene

Vse cene so v € (evrih) in vključujejo DDV.


Pogoji koriščenja storitev Term Čatež
Ob prijavi na recepciji gosti prejmejo programirane zapestnice, ki omogočajo kopanje v zimski ali poletni* Termalni rivieri, brez časovne omejitve, z dvema vstopoma.
Apartmaju pripada toliko zapestnic, kolikor gostov prenočuje v njem, vendar največ 6 (šest) zapestnic. Izdajanje zapestnic je pogojeno s prijavo bivanja (in dejanskim prenočevanjem) na recepciji Apartmajev in Kampa.

*Poletna Termalna riviera je odprta predvidoma od konca aprila do začetka septembra. V primeru slabega vremena in
nujnih vzdrževalnih del si Terme Čatež (R) pridržujejo pravico do spremembe obratovalnega časa kopališča in delovanja atrakcij.


Turistična taksa

Turistična taksa ni vključena v ceno. Turistična taksa se zaračuna ob odjavi gostov, pod pogoji, ki jih določa družba Terme Čatež d.d.

Turistična & promocijska taksa ter prijava: gosti plačajo turistično & promocijsko takso in prijavnino na recepciji kampa. Turistična & promocijska taksa je določena z odlokom občine Brežice in znaša 2,50 EUR / noč za odraslo osebo in 1,25 EUR / noč za otroke in mladostnike od 7 do 17,99 leta starosti. Otroci do 6,99 leta starosti ter invalidi (ob obvezni predložitvi odločbe ali invalidske izkaznice ob prihodu) so oproščeni plačila Turistične & promocijske takse.

Prijavnina 1,50 EUR se obračuna 1-kratno za vse odrasle osebe in otroke od 7 leta starosti. Otroci do 6,99 leta starosti ter invalidi so oproščeni plačila prijavnine.


Rezervacija in plačilo

Rezervacijo je možno napraviti preko spletne strani www.apartmacatez.si, telefona +386 31 335-898 ali e-pošte info@april-nepremicnine.si. Prihodi ali odhodi gostov so možni izključno ob četrtkih ali nedeljah. Rezervacija je potrjena šele s plačilom kupnine na poslovni račun družbe April nepremičnine d.o.o., Glavni trg 20, 2380 Slovenj Gradec, SI56 3400 0102 1326 459, odprt pri banki Sparkasse d.d.

Odpoved rezervacije

Do 14 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 14 dni ali manj pred prihodom, vam bremenimo račun za 100% znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. Pridržujemo si pravico do odpovedi rezervacije in v posebnih okoliščinah pravico do preklica ali spreminjanja. Če pride do odpovedi rezervacije z naše strani, smo vam dolžni poiskati drugo nastanitev enake ali boljše kvalitete, za enako ali nižjo ceno. Apartmaji Terme Čatež ne prevzamejo nobene odgovornosti za morebitne nevšečnosti, ki bi nastale, če gost ne bi prejel obvestila o spremembi, zaradi nepravilnih kontaktnih podatkov.


Prijava

Prijava je možna od 14:00 naprej. Imamo 24 urno recepcijo (kamp recepcija Term Čatež). Možna je prijava gostov pred 14.uro, na dan prihoda, vendar le za potrebe koriščenja storitev Termelnih rivijer. Ob prihodu se opravi prijava gostov. Potrebovali bomo podatke osebnih dokumentov ali potnih listov, vseh gostov, ki bodo prenočevali v apartmaju. Bivanje v apartmajih je dovoljeno samo gostom, ki se prijavijo na recepciji. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo v apartmajih brez vednosti Apartmajev Term Čatež, so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo. Lastnik si pridržuje pravico, da prepove vstop ali odslovi celo skupino, če število oseb presega število, določeno ob rezervaciji.


Odjava

Apartma je potrebno zapustiti do 10. ure, na dan odhoda. Kasnejša odjava ni možna, niti proti doplačilu.


Čiščenje

Po vsakem odhodu gostov je apartma očiščen, strošek čiščenja je obvezno doplačilo, po ceniku, rezervacije brez storitve čiščenja ni moč zaključiti. Dodatno dnevno čiščenje je možno ob najavi ob prihodu in proti doplačilu.


Pritožbe

Vse reklamacije in pritožbe, morajo biti podane na recepciji, v času bivanja. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.


Osebni predmeti

Ne odgovarjamo za krajo osebnih stvari, dragocenosti in dokumentov iz apartmajev ter prevoznih sredstev. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.


Škoda

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Gost uporablja vse naprave v apartmaju v skladu z navodili za varno uporabo. Če pride do izginotja ali poškodovanja inštalacij, pohištva, naprav ali druge opreme apartmaja, nas obvestite na +386 31 335 898, ali pisno na info@april-nepremicnine.si. V kolikor gost škodo povzroči namerno ali iz malomarnosti, jo je dolžan povrniti.


Pravica vstopa

Pridržujemo si pravico, da lastnik in vzdrževalci lahko vstopijo v apartma, zaradi nujnih vzdrževalnih del ali pregleda, ob predhodni najavi pri gostih.


Osebni podatki

Vse pridobljene podatke o gostih, varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi. To ne velja za posredovanje osebnih podatkov na policijo.


Avtorske pravice

Vse informacije, logotipi in fotografije, objavljene na tej spletni strani, so last družbe April nepremičnine d.o.o. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.


Omejitev odgovornosti

Terme Čatež apartma se bodo trudili zagotavljati točne in ažurne podatke na svoji internetni strani. Uporabnike pa opozarja, da so podatki in besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Uporabniki vsebino na našem spletnem mestu uporabljajo na lastno odgovornost. Terme Čatež apartma niso odgovorni za morebitno občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Prav tako pa za to ni odgovorna nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta. Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode. Terme Čatež apartma si pridržujejo pravico, da kadarkoli spremenijo, dodajo ali odstranijo vsebino iz svojega spletnega mesta, na kakršen koli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.


Gosti so dolžni upoštevati Hišni red Kampa in izvleček iz Požarnega reda.


Marec 2023.